sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

taukoa siis? hyvät & huonot uutiset

Huomaatte varmaan, että postausta ei ole tullut nyt kahteen viikkoon. Enkä tiedä tuleeko ensi viikollakaan. Eli tässä postailussa lienee jonkin sortin tauko, tai miten sen nyt ottaa? Viime viikolla Elliotilla oli ravit - en päässyt sillon. Tällä viikolla torstaina mulla jäi oven väliin sormi ja siihen tuli paha viiltohaava, joka olisi pitänyt käyttää ommelluttamassa/liimaamassa, mutta kello oli niin paljon niin ei viitsitty mennä jonottelemaan. (vanhalle haavalle ei voi tehdä mitään enään) Myös mun kynsi lähtee _hiljattain_ irti, ja tähän sattuu ihan sairaan paljon ku kynnen alla on verta ja sen seurauksena painetta. En siis voi kunnolla tätä sormea taivuttaa, taikka kirjoittaa, ratsastaa enkä mitään. Siks en mennyt tänäänkään Elliotille. 

Hyviä uutisia on ne, että jos tää haava alkaa parantua viikon päästä niin pääsen varmaan ensi viikon sunnuntaina Elliotille. Kuukauteen en kuitenkaan ehkä vielä pääse ratsaille, ettei tää pahene, mutta kokeilussa ois Elliotin kanssa jotain uutta! Nimittäin jos siis tää sormi on jo parempi, niin pääsen ajamaan sillä! :) Oon innoissani jo nyt, sillä en oo ite koskaan ajanu kellään ja pääsisin Elliotilla ajaan. Jes!

Sitten vähän surullisia, mutta myös iloisia uutisia.. En osannut päättää onko tää hyvä vai huono uutinen, koska täs on jotain hyvää, mutta jotain surullista. Vaihdan jonkun ajan päästä isompaan vuokraponiin, joka on Elliotin tallin vieressä. En tiedä vielä ajankohtaa, mutta omistajan kanssa puhuttu ollaan jo etukäteen. Iloista tässä on se, että pääsen vähän isommalla ponilla tekemään töitä ja mahdollisesti kisaamaankin! (olette kuulleet ponista ennenkin) Ja surullista se, etten haluais MILLÄÄN lopettaa Elliotin vuokraamista, mutta se on pakko hyväksyä, että pituusrajat on pituusrajat. Ajankohdasta ei oo tietoa, sillä ponilla voin vielä mennä.

Tässä pari tylsää kuvaa. 




2 kommenttia:

  1. mappe mitää mite sää jo nyt lopetat tai siis sitteku lopetat ja mitää :d ethä sää käyny ku iha vähä aikaa ): mutta kiva ku kuitenki nyt postailit, ja kyseleppä mua taas kuvaa ku tarvit kuvaajaa! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. soriku vastaan myöhään.. :D en mää vielä lopeta, sitä vaa alkanu jo miettiin ettei tuu ihan yllätyksenä.. Ku enhän mää vielä ees oo pituusrajalla. Juu tuuppa tosiaan kuvaileen! Kaikki aina tuli aluksi, mutta eipä oo enää kuvaajaa ei ku kukaa ei jaksa :(

      Poista