sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

pikku lenkki :)

Olin siis tänään yksin tallilla, koska Julia meni Arskalle Ellan kaa ja aatteli mennä pelkällä kaulanarulla, nii en oikein voinu mennä yhtä aikaa tai mitään :) Mun olis ollu tarkotus hypätä jo tänään, mutta kenttä oli aika jäinen niin siinä ei voinu hypätä.. Mutta kattois oisko vielä ens viikollakaan sulanu. Sitä kenttää ei nimittäin käytetä paljoa yhtään. Sain kuitenki puhelimella otettua kuvia ja Ella otti musta ja elliotista pari kuvaa kameralla, ku käväsin ihan nopiasti Arskan kentällä. Ei niissäkään laatu kovin kehuttava ja aika vähän kuvia tuli. Me muuten tehään joku kerta videopostaus! :-) jos ketään kiinnostaa yhtään?

Hakkiin tuon pullan sisälle sitten melkeen heti, ku tulin tallille. Eka kyllä kävin testaamassa sitä kenttää, mutta nii kuitenki :3



Sitte aloin harjaan ja puhistin kaviot + selvitin harjan ja hännän


Laitoin varusteet..


Kävin kävelemässä kentällä, mutta huomasin, että siinä ei oikein voinu mennä ees käyntiä nii lähin sitte Arskan kentälle hetkeksi! Siellä olin kuitenki vaan pienen hetken, koska Julia meni ilman varusteita nii en voinu oikee kauaksi aikaa sinne jäähä, jos poni ois villiintyny tai jotain. Lähin sitte maastoon yksin! Ponilla oli aika paljon virtaa ja ravissa ja laukassa yritti välillä pukitella sun muuta. En menny ees koko tuntia, vaa kävin sellasen pienen lenkin. Enimmäkseen kävelin :)
                                               




Tuo poni on nykyään paljo läskimpi, ku enne. Siis se oli vähä aikaa sitte iha ruipelo, mutta vissii ruoka maistunu ;) ja joo säädän jalkkareitten kanssa.



Silmät kärsii ehkä kuvien huonolaatuisuudesta, mutta älkää antako sen haitata! Joku kerta taas tulee ihan kunnon postaus kuvien kera ja ehkä jopa koosteen saatte myös (varmaan siitä kun hyppään) Saatan välillä kirjoittaa tänne muustakin, kun elliotista! Nimittäin käyn välillä taas sanginsuussa :-)

Heippa ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti