sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Koulua kentällä

Viime sunnuntaina en postannu, koska kukkaan ei kuvannu. No empä siitä ala kauheesti selittään, ku ketään ei varmaan kiinnosta lukea ilman kuvia, mutta kenttä oli jäässä, menin maastossa, poni oli super villi ja pomppi. Ainiin, Aino oli mukana! Eipä siitä muuta.... Eilen Enni (Elliotin toinen vuokraaja) meni Elliotilla kisat ja olin vähän niinkun kisahoitajana sun muuta. Itsekin ponilla kisaan, heti kun oon enempi menny ja saanu kokemusta sen kanssa.

Mutta tänään menin siis normaalisti Elliotille (täähän on siis 4 kerta) ja hain sen sisälle ja aloin laittaan. Meri oli tällä kertaa taas mukana, koska kuvas. Menin Julian kanssa yhtä aikaa Arskan tallin kentällä koulua, koska Elliotin kenttä on niin jäässä ja huono. Merin ois pitäny keksiä meille tehtäviä, mutta ei se oikein lopulta keksiny mittään ja menin aluksi väistöjä molempiin suuntiin. Oikeestaan yritin mennä väistöjä, koska ne ei ihan onnistunu ainakaan aluksi. Kyllä se loppua kohen alko jo väistään, mutta takajalat oli hukassa. No asettelin ympyröillä ja poni oli virkeenä. Ei turhia pelleilly, niinku joskus. Eipä oo oikeestaan selitettävää, ku kuvat kertoo lähes kaiken. Laitan nyt tähän väliin vähän kuvia ja selitän sitte välillä taas jos on tarvetta :-)













Julia sai sitte sellasen idean päähän, että menis sitte päitsillä niin mää aattelin, että no määki otan ainaki satulan pois ja menin sitte suunnilleen puolet tunnista ilman satulaa. Ja noista ilman satulaa kuvista monet on tosi huono laatusia, koska julia otti osan ja vaihto vahingossa väärän sen asetuksen.






                                                          (no hupsis, ompas koukussa)
                                    Pääsin menemään myös Julian vuokraponilla Arskalla taas kerran!




Elliot oli tosi kiva ja sillä oli mukavasti virtaa! Vein sitten takas talliin ja riisuin ja laitoin fleece-loimen päälle. Karsinassa sillä oottikin melassia kulhossa ja heinää! Annoin vähän vielä kovaa leipää ja venyttelin sen kaulaa sivulle. Ens kerralla hyppään, tai sitä seuraavalla. Kattoo nyt onko raveja paljon ja jos kenttä sulais :-)  


2 kommenttia:

  1. joo kiva laatusia jotku XD voi ei. mutta dorkis oisit laittanu jottai niitä hienoja kuvia ku tässä ei oo melkee mittää :( no mutta sulosia ootte ja niiiii ♥ mut en varmaa pääse ens su nii hyppää mielummi sitä seuraavana jos voit! kiva postauus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niimpä, varsinki nuo ilman satulaa ekat kuvat .... Ja en voinu, ku just niissä oli konneella ihaan paska laatu nii en viittiny tuhatta huono laatusta kuvvaa laittaa :'D Juu aattelinki, etten hyppää viel ens kerralla! Kiitos ♥

      Poista