torstai 1. toukokuuta 2014

Elliot 1.5.

Hei vaan! Taas uutta postausta, jee! Huomaatte varmaan, että en oo mikään hyvä keksimään otsikkoja.. Mutta Julia oli tänään kuvaamassa mua, ku menin jo tänään ponilla ratsastaan, koska sunnuntaina taas ois sillä startti. Mulle jäi ihan tosi hyvä fiilis tästä kerrasta! Menin ilman satulaa ensin kentällä jotain perusjuttuja ja myöhemmin puomeja. (oikeastaan 2 puomia.) Laitettiin alunperin yks puomi siks, että se nostais oikeen laukan. Sillehän se on jotenki 'vaikeempi', tai se ei ainakaan sitä ikinä suostu nostamaan välttämättä edes puomin kanssa. Nyt se nosti oikeen hienosti ja ihan yllätti mut! Yleensä se vaihtaa heti laukan takaisin vääräksi, mutta nyt se jatko sitä oikeeta laukkaa ja eteni hyvin. Menin siinä jossain vaiheessa maastossa käymään (siellä päin missä en yleensä käy) niin siitäpä sitten enemmän tuossa ihan säälittävän lyhyessä koosteessa. Mulla ei ollu mitään muuta käyttöä niille videoille, kun videoitakaan en enään kovin paljoa tee..

Nyt niihin kuviin, kuvia oli mun mielestä aika paljon! Joten varautukaa. En usko kuitenkaan, että niitä ihan hirveästi on, koska karsin joitain pois. Yleensä karsin vähän liikaakin, mutta jätin nyt sinne niitä 'huonompiakin'. Ja loppuun kooste ;-)












Oltiin tuolla maastossa, missä en ollu ennen käyny nii siinä oli polulla tommonen este ja tulin sen yhesti, ku siinä matkanvarrella oli. Muokattiin kyllä vähän tota, koska se oli eka niin iso. Oon ihan vinossa tuolla selässä.. XD






Eipä sitten muuta! Toivottavasti ens viikolla sais jotain postausta aikaseksi! Kooste on tarkotuksella vaan maastosta ja ihan lyhyt :-) heippa!

4 kommenttia:

  1. Uujeejee muuksa postaus ja iha parhaita kuvia! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep kiitos! :-) ja nii no yks paras kans kuvas, et kyl tunne sitä ;)

      Poista
  2. kiva postaus ja vähäkö kivoja kuviaa! :--) ja tuo kooste vielä kruunas kaiken (;

    VastaaPoista