torstai 19. joulukuuta 2013

we just having fun, we don't care who sees.


Moi vaan ja nyt taas päätin kirjottaa tänne jottai :) Oon aatellu, että teen jossain vaiheessa jonkunlaisen videopostauksen, esim tallilta? Tai mistä vaan. Kun mennään sarille 28 pvä, niin vamasti sieltä postausta, ettei tarvi pitkää romaania tänne kirjottaa koko viikonlopusta! Yritän sen sitten ees saaha valmiiksi, ku mää aina jätän postaukset kesken....

Meillä oli tänään koulussa joulutanssiaiset, mutta mulla ei ollu siellä kameraa mukana, joten kuvia eioo. Kuitenki kuvaa mun mekosta!
  

Pitkästä aikaa otin kuvia ton läskin kanssa. Enny tiiä oikee mitä kuvista tuli, koska toi oli ainut hyvä. Tossaki kyllä se näyttää nii läskiltä ja laiskalta, ku olla ja voi.


Tänää käytin näitä meikkejä:



Lumene CC meikkivoide/Prisma/16,50e
Lumene peitepuikko/ ei hajuakaan mistä
Lumene puuteri/ ei hajuakaan mistä
Volume million lashes ripsiväri/Prisma/19,90e
Rimmel aurinkopuuteri/anttila/8,20e
TCW poskipuna - entiiä mistä tai paljo makso
ja toi kulmakynä .. entosiaan muista.

Ja lauantaina koittaa kauan odotettu päivä, enkä voi vieläkään uskoa todeksi. Vihdoin! Vuos sitten tästä haaveilin, mut jatkoin vaan uskomista ja se tapahtuu jo ylihuomenna! Meinasin jo luovuttaa, mut never say never & believe.

Ei mulla kai mitää muuta, tää yks tylsä postaus muitten keskellä. Mun pitää nyt oikeesti ottaa ittee niskasta kii ja tehä se videopostaus sitte! Teen ainaki kuvapostauksen joululahjoista, nii seki on ehkä vähän kiinnostavampi ku tämmöset oudot. Ja en oo varmaan ikinä ottanu kuvia päivän asustakaan, joten noita juttuja vois toteutella, ellei muutaki mitä keksin :)

Heippa, lähen tästä siivoon & meen sitte kattoo idolssia!



2 kommenttia:

  1. En oo vielä ihan varma, ku unohan aina kuvata siitä jotain :) mutta kiitti ehotuksesta!

    VastaaPoista