keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Estevalmennus



Moikka! Nyt pääsin kirjottelemaan. Kuten otsikosta voitte huomata, olin Elliotilla 'estevalmennuksessa'. Meri piti mulle estetunnin (Elliotin omistaja) ja siinä oli mukana myös Aino Arskan kanssa. Tultiin ensin verkkana sellasta sarjaa ja katottiin tuleeko siihen oikeat välit ja myös sellasta ristikko-putki sarjaa :D Lopuksi tultiin ratoja, koska harjoiteltiin tämän viikon kisoja varten!
me mennään siis tallinmäelle harjoituskisoihin ja startataan 60cm!
Seuraavaksi kuvia, ja kuvia on mun mielestä ihan tarpeeksi. Tulee aika kuvapainotteinen..



oli ihan pakko sutata ilme..


toisesta suunnastakin sarjaa..

Seuraavat kuvat onkin radoilta, tulin ratana 60cm korkeimmillaan ja tuli välillä vesimattoesteelle kieltoja, mutta saatiin tuo 60 rata puhtaastikki! Ootan jo kisoja ;)


keskellä estettä :D



hieno!





Ja lopuksi tulin yksittäisenä ton okserin isompana! Tuo okseri oli 65cm! Oon ennen kyllä hypännyt ponilla 65 sarjaa viime valkassa (missä ei ollut kuvaajaa, koska olin yksin) Mutta on tuo poni kyllä nii hieno!


Tykkään nykyään hypätä noissa valmennuksissa, ku saa opetusta ja pääsee hyppäämään paremmin! Osaisiko kukaan muuten tehä banneria ja kertokaa mitä tykkäsitte tästä?

4 kommenttia:

  1. Mappee vähänkö kivoja kuvia!! hirmu hienosti poni näyttää hyppäävän ;) ja mää ainaki tykkäsin ku kuvia oli paljon (: pittää muute päästä sun mukkaa kattoo sit niitä kisoja! hienoja ootte :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos merii!! ;) ja meijä iskä ei viekkää ku mennää merin ja niitte kyyil nii entiiä mil tulisit :-(! Hitsi..

      Poista
  2. Hei voin tehä bannerin:) Laita s-postia; salopellon.tellu@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu laitan kuhan pääsen koneelle, onko sulla missään jtn esimerkkejä bannereista? :D

      Poista