torstai 13. helmikuuta 2014

sitä sun tätä (tulossa yllätys)



Moi! Yritin yks päivä postata, mutta tää kone heitti vaan ulos netistä.. ja en tietenkään jaksanut uudestaan alkaa tekemään tätä, joten teen nytten ku on aikaa! Mulla ei oikeesti oo yhtään asiaa, mutta päätin tehä teille pienen kuvapostauksen (joka ei oo tosin mun päivästä). Ja kohta teille tulee ehkä pieni yllätys, vaikka on se yllättys itsellekin! (sitä oon täs itekki oottanu!)  En oo vielä varma onnistuko se tai mitä siitä sitten tulee, toivotaan parasta.
Huomenna meenki varmaa käymää ihan pikasesti keskustassa, koska ostan ehkä yhen paijan.

Ja ainiin! Tuli vaan mieleen, että ois pitäny tänään kuvata myday, koska oli paras päivä koulussa, koska penkkarit ja muutenki ois ollu paljo kiinnostavaa kuvattavaa, mutta pitäs tollanen tietenki aatella vähä aijemmin :D Aattelin tässä, että voisin tehä sen joku muu päivä, ku meen tallille/alan kavereita.

Oli mulla sittenkin ehkä asiaa, ainakin tuohon yläpuolelle on tullut jotain tekstiä.. Yritän tehä myös pian vähän niinkun "tb to london" postauksen tänne, ku oltiin siellä syyslomalla ja siellä oli nii huippua ja hienoa! Haluun ehottomasti uuestaan, koska läheskään kaikkia paikkoja en kerenny nähä :-( Mutta joo eipäs oo asiaa nyt enään!







Kommentti muuten piristäis, koska en tiedä yhtään, että kattooko tai kiinnostaako ketään enään nää? Tai muutenki kritiikkiä ja kaikkea ois kiva lukee! :-) Ja voisitte ehotella postauksia, mistä ite tykkäisitte tai mitä tykkäätte yleensäkki katella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti