torstai 30. tammikuuta 2014

vähän pitempää postausta :)


Heippa vaan! Pitkästä aikaa taas tässä kirjoittelen. Tulin nimittäin huomanneeksi, että enpäs oo kirjottanut pitkään aikaan mitään. On ollut kyllä halua kirjoittaa tänne aina välillä, mutta ei ole ollut aikaa oikein paljoa siihen. En oo kyllä pahemmin tätä tietokoneen kantta aukaissut, koska on ollu niin paljon kiireitä. Korvaan tämän pienen tauon vähän pidemmällä postauksella ja yritän nyt kuvailla tai pitää kameraa mukana. :)
Koulu vie nykyään paljon enemmän aikaa ja muutakin pitäisi tehdä, mutta onneksi lukijoita ei ole lähtenyt!

Olin siis joskus vähän aikaa sitten (siitä on kyllä jonkin aikaa..) ainon kanssa vaihteeksi tallilla. En siis äimiskällä, vaan sanginsuussa. Menin mammalla ensin, koska aino piti mulle pienen tunnin. Menin ilman satulaa puomeja. Yritettiin saada ponia vähän rennommaksi ja tehtiin muutenkin vähän semmosta 'kontrolli tehtävää'. Aluksi mamma oli aika menevä, mutta loppua kohden rauhottu huomattavasti. Sitten ku alettiin laukkaileen, niin mamma ei suostunu mun kanssa yhteistyöhön oikein. Aino meni selkään ja meni hetken ja sitten taas pääsin menemään ja mamma toimi hyvin! :) Tultiin vielä pari pientä estettä, että mamma nostelis jalkoja paremmin puomeillaki, ku tahto välillä laahustaa ne.

Lopuksi menin vähän aikaa itsenäisesti, kun aino meni laittamaan pippuria valmiiksi. Menin yhden ladon vierestä ja mamma lähti sieltä hirveällä vauhdilla laukkaamaan ja pari pomppuakin otti, vaikka piti enää kävellä. No sen jälkeen vielä ravasin pari kierrosta ja otin loppukäynnit. Mamma oli kyllä huippu ja meen joskus toistekin ratsastaan sillä vielä!
Ja jos kysytte niin joo, se on hevonen (jos ette huomaa kuvista)




Sitten seuraavaan asiaan. En tiiä tykkäättekö yhtään, ku kaks asiaa samassa postauksessa, mutten viittinyt myöhemmäksikään näitä pieniä ostoksia jättämään ettei jäis kokonaan pois. (koska kaikki ei lue tätä mun blogia vaan heppojen takia) Eli siis kävin tuossa yks päivä kaupungilla ihan nopeasti, ku ootin koulusta kyytiä pois. Sieltä tarttu pari juttua mukaan, ku oli alennukset.


hm|19,95e|xs
Eli ostin ihan perus hupparin, kun semmosta tarvin ja ei ollut mitään tommosta kivaa ennestään :) Ku kyllästyn ihan tosi helposti kaikkeen.



glitter|4,90
Olin jo pitkään halunnu uusia korviksia, joten kävin nyt katteleen vaan glitteristä jotain, että menis aikaa hukkaan, mutta löysin tommoset ihan kivat nii päätin sitte ostaa. En tiiä onko nuo niin kivat, että just nuo oisin halunnu mut halusin vaan ostaa nyt kerranki jotakin, ku myöhemmin vois kaduttaa :)

Ja sitten vielä ostin yks päivä uuden ripsarin, mutta siitä ei oo kuvaa nyt.
Tiistaina ois pitänyt saada kuvaaja, mutta julia ei kuvannukkaa nii ei oo kuvia. Tosin tuli tästä mieleen, että tilasin ihan vasta kingslandin hupparin ja ratsastushousut & ne on tullu ja ne on hyvät!
Hypättiin muuten tiistaina ja meni tosi hyvin kerranki! Oon ihan tositosi tyytyväinen poniin ja hypättiin 90 ilman mitään kieltoja tai sähläyksiä ja rauhallisesti tultiin myös!
Ja tosiaan ens kuussa en mee kisoja, vaan meen saanan 'kisahoitajaksi' :-)

Eipä muuta tällä kertaa! Voisin tehdä joku päivä jonkun erikoispostauksen, vaikka toivekuvat, kysymyspostauksen tai muun sellaisen joka kiinnostaisi.

Oisitte saaneet koosteen tosta päivästä, kun olin ainon kanssa tallilla, mutta koneeni ei anna ladata sitä, joten yritän saada joskus toisten jonkun videon tehtyä teille!

Heihei, eipäs nyt muuta!

2 kommenttia: