lauantai 23. marraskuuta 2013

i can love u better

Pyydän anteeksi pitkästä 'tauosta', jos sitä voi tauoksi kutsua. Ei siis ole ollut minkäänlaista inspistä kirjottaa tänne yhtikäs mitään, vaikka kuvia oiskin ollut. Aloin miettimään, että tulis ihan tylsiä niistäkin postauksista, mutta nyt ryhdistäydyin ja päätin kirjottaa heppapostauksen! Tässä siis vähän kuvia ja puuhailuja mitä oon tässä viime aikoina tehny yms! Saatan laittaa vähän muitakin, kun heppakuvia tässä viime ajoilta, ettei tulis ihan tylsä.

No siis reenailin Donin kanssa kisoihin tossa vähän aikaa sitten ennen kisoja. (Donin kuva ensimmäisessä postauksessa) Ja tulin siihen tulokseen, että kyllä mä meen ne estekisat luokka 70cm. Reeneissä tipuin, koska doni rupes kieltään, mut aattelin vaa positiivisesti!



                                                                                 KISOISTA:


Tosiaan tiedän kyllä hyvin, että istuntani on huono molemmissa kuvissa! En tosissaan tiedä mitä mun istunnalle on käynyt tässä vähän aikaa sitten donin kanssa ? Ihan järkyttävä. Tosiaan tulin vähän hitaasti, koska oli vetänyt pukkisarjoja verkassa, joten ajattelin ottaa rauhallisesti niin hitaan vauhdin takia hyppäs 'epäsulavasti' ja hyppyyn oli vaikea mennä. Ja kyllä, tiedän hyvin, että kantapää pitäisi olla alhaalla, mutta en tiedä miksei se ole tuossa alhaalla! Nään & tiedän siis itsekin omat virheeni tästä!

Ja siis kisoista.. Doni kiels yhelle ja varmaan vika oli mussa kun tulin siihen liian hitaasti. Ei oikein löydetty ratatempoa, koska pelkäsin hieman viime reeneistä ja verkassa oli ihan hermona. Muuten meni huipusti!




Tänään olin tallilla enimmäkseen julian ja anskun kans :) Käytiin kyllä piipahtamassa rantatallilla lauran seurana! Mutta siis otettiin donin kans taas pitkästä aikaa kuvia, tai eime niitä otettu mut siis pitkästä aikaa meistä tämmöstä kuvaa! Doni on kyllä oikeesti paras, en haluis luopua siitä ikinä.




Päätin tehä yks päivä kääretorttua! Tuli kyllä hyvää ja syöjiäkin riitti. Varmaan meni heti yhessä illassa tuommonen pötkylä. Tuli muuten aika hyvää, vaikka tein vasta toista kertaa tuota.




Nyt alankin miettimään mitkä kynnet haluaisin.... Siis millä mun sisko lakkais mulle ja miten, koska haluun jonkun kivan taas!



Mietin, että haluaisinko taas nuo kynnet, mut vois olla vähän vaihteluakin. Noi oli musta tosi kivat joten vois kyllä pyytää, mutta kynnet ei vaan oo kasvanu taas ton pitusiksi, että vois tehä tommoset.



Nääki oli ihan sairaan kivat!! yhyyyh, auttakaa mua päättämään! Ja kysykää toki, jos haluatte lisää näitä kynsikuvia, jos kiinnostaa. En oo siis ite tehnyt, vaan mun sisko.

Mut lähdenkin tästä miettimään noita kynsiä ja lukemaan maanantain kokeeseen!
Ja anteeksi, kun ette saanut musiikkia lukemisen ajaksi. En millään jaksanut päättää biisiä!

Heippa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti