perjantai 2. tammikuuta 2015

Villellä kisat!

Pitkästä aikaa tulin koneelle ja mietin, että vois kyllä postata blogiin! En oo siis postaillu pitkään aikaan, koska mulla ei oo ollut mitään materiaalia oikein, kun elliotistakaan en tänne enää kirjoittele. Mutta ratsastuskoulussa käyn edelleen. Kukaan ei vaan ikinä oo kuvaamassa tai edes katsomassa meijän tuntia, joten tunneiltakin vaikea saaha mitään kuvia tai videoita.
Tosiaan yhellä ratsastuskoulun shettiksellä Villellä menin seurakisat ja sillä olin mennyt nyt tunneilla useamman kerran ennen noita kisoja! Luokka oli 50cm, mutta harmillisesti osa esteistä oli 60cm, sillä joku kisaaja oli mennyt valittamaan esteiden pieneydestä? Ei varmaan olisi kannattanut viiteenkymppiin mennä jos valittaa, että liian pieniä esteitä hänelle. Kaikista esteistä yli päästiin, mutta yks puomi tippu ja se este olikin just kuuessakympissä.. Vähän harmitti sillon, mutta ei sentään kieltäny tai yrittäny radalta ulos mitä siitä ponista ois kuvitellu! ;)

Kuvissa vähän huono laatu, koska maneesissa ei saanu kovin hyvälaatusia.








Mentiin lopuksi pihalle ottaan pari kuvaa!





Mutta tämähän poni ei enää toimi mun ratsuna, koska Ville lähti aika vasta uuteen kotiin, koska sillä ei ollut varsinaista käyttöä äimiskällä! Ja alunperin Villen piti mennä Livialle (Annin, eli meijän opettajan lapselle), mutta Livialle Ville oli vielä liian vaikea. Yritän postailla sitä mukaa, kun saan jotain materiaalia jostain!
Ja kiitos Merille kuvista! :)


4 kommenttia:

  1. Jee viimein postaus! Tuun kuvaa sua kyllä joku päivä nii voit postata taas ;) hyviä kuvia kyllä hehheh juu ihania ootte <3

    VastaaPoista