tiistai 29. heinäkuuta 2014

monipuolinen päivä!

Tänään pääsi Meri kuvailemaan mun ja Elliotin menoa pitkästä aikaa! Aijemmassa postauksessa mainitsin, että harjoiteltiin kisoihin ja siellä siis oltiin, mutta en ole saanut vieläkään videota kisaradastani ja saatika vain kaksi kuvaa.. Joten sieltä ei ainakaan näillä näkymin ihan heti postausta ole tulossa. Mutta asiaan siis! Menin ensin kentällä 'alkuverkat' ja sitten sen jälkeen lähdettiin maastoon ja menin ensin rannalla hetken ja annoin merinkin mennä siinä sitten hetken. Ja sitten vaihdettiin paikkaa vähän syvemmälle maastoon, missä oli metsäpolkuja ja kaikenlaista! En paljoa selittele, sillä kuvia on tällä kertaa paljon! (ainakin luulen niin..) Ja kuvien lisäksi saatte pitkästä aikaa videokoosteen. Ja oon muuten ihan in love noihin kuviin, ihanat värit ja tosi onnistuneita - kiitos merille ♥ menkää toki kurkkaileen merin blogia! -> tästä

1.


2.


3.

4.

5.

6.

7.


8.
hiukset vissiin vähän lenteli.. 
9.

En kyllä yhtään osannu olla noissa kuvissa .. Hiuksetki oli ihan takkuset, koska tuuli ja mun ilmeet on vaan ihan hirveitä. Ja jos näitä mun postauksia joku kommentoi, niin kertokaa samalla yllä olevista kuvista teidän lempparinne? :)














tässä oli jotenki aivan ihana tausta!






kunnon leijonanharja 

on se vaan niin rakas ♥




Tykkäättekö enemmän tämmösistä, missä on paljon kuvia vai semmosista missä on vähemmän kuvia? Ja kertokaa haluatteko useammin koosteita? 

6 kommenttia:

  1. hihii ihania ootte ♥ ja ompas kyllä kivoja kuvia, ainaki melkee olit ne oikeet valinnu ;) juu tosi kiva postaus muutenkii! ja mun lemppari kuva noista oli ehkä 9 tai sitten 8 vaikka hiukset vähä lentelikin :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos merii ♥ ja joo en kyl muistanu kaikkia mitä piti pistää xd ja kiva et tykkäsit ;)

      Poista
  2. kivoja kuvia mutta vähän ylivalottuneita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Ja ite tykkään tommosista valosista kuvista :)

      Poista
  3. Ootte niin pikkusia ! :'3 Suosikkikuva nuista ehdottomasti oli tuo 1 ja 6, tykkäsin myös tooosi paljon nuista rantakuvista!

    +ota toi ''todista ettet ole robotti'' pois!

    VastaaPoista